Velkommen til Ingeborgs Have. Et nytt, moderne boligprosjekt med fantastiske kvaliteter.
Tilbaketrukket i Hokksund sentrum, med alle fasiliteter rett utenfor.

 

Landlig – og midt i byen

Beliggenheten, mellom Stasjonsgata og Drammenselva, er bare en av kvalitetene i Ingeborgs Have. Her bor du tilbaketrukket og rolig med fine turmuligheter langs elva, og samtidig midt i byen med kaféer, restauranter, alle shopping og servicetilbud. Innenfor 5 min. gange når du tog, buss, bank, apotek, vinmonopol, offentlige kontorer, barnehager og skoler. Hokksund er en trivelig småby med ca. 8000 innbyggere, og er et naturlig kommunesenter i Øvre Eiker kommune. Stasjonsgata er et sentrum i Hokksund, med hyggelig handel, små kaféer, bank, post og apotek. Her kan du rusle til bakeren for noe ferskt til frokost. Fra Ingeborgs Have er du nær buss og tog med mange avganger. Med tog er det ca. et kvarter til Drammen og drøye tre kvarter til Oslo. Kongsberg når du på under en halv time. Hokksund har også et godt kulturtilbud, med en rekke lag og foreninger og aktiviteter for alle aldre.

 

Et prosjekt for deg

Ingeborgs Have er et prosjekt med helt egne kvaliteter. Det er lov å la seg begeistre! Det elegante leilighetsbygget i trinn 1 har kun 14 leiligheter. 4 etasjer, pluss en delvis inntrukket 5.etg. Bygget særpreges av flott arkitektur og gode løsninger. Fasader i hvit puss, mørkbeiset trepanel, glasspartier i sort, og terrasserekkverk i glass og aluminium. Solid bygget med bærekonstruksjon i betong og stål- Etasjeskillere i betong med lydgulvløsninger gir god lydisolering. Store, vestvendte terrasser med eksklusivt og vedlikeholdsfritt komposittgulv. 1 etg. har heller og kunstgress. De fleste leilighetene har flott utsikt. 5.etg. har to terrasser med fantastisk utsikt både til Harakollen og Holtefjell. Her kan du nyte kaffen og morgensolen på terrassen ved kjøkkenet, og ettermiddags- og kveldssolen på den store terrassen ut fra stuen.

 

Kvaliteter som gir deg en triveligere hverdag

I Ingeborgs Have opplever du flott arkitektur, gode løsninger og kvalitet – hver dag! Ting som gjør din hverdag både enklere og hyggeligere. De 14 moderne leilighetene har svært gode og gjennomtenkte planløsninger. Alle leilighetene er gjennomgående i bygget, og har store vindusflater og ekstra stor tak høyde. Det gir deg en lys og luftig leilighet, og med utsikt begge veier. Her er det valgt materialer av høy kvalitet. Lys grå eikeparkett i stue, kjøkken og soverom. Kvalitetskjøkken fra Marbodal. Store, eksklusive fliser på gulv og vegger på bad. Vegghengt toalett. Leilighetene i 5. etg. har to bad. Begge med dusjkabinett, og i tillegg hjørnebadekar på hovedbad. Leilighetene har energivennlig og rimelig oppvarming med vannbåren varme og balansert ventilasjon i hver leilighet. Heis til hver etasje. Parkering i p-kjeller med enkel adkomst. Snøsmelteanlegg i nedkjøring og gårampe. Til hver leilighet følger romslige sportsboder i kjeller. Bredbånd-/fiberløsning. Porttelefon med video og automatisk døråpner. Bygget har fulldekkende brannvarslingsanlegg og er fullsprinklet. Her er det meste gjort klart for at du og dine skal ha en trygg og enkel hverdag. Og med noen ekstra kvaliteter du vil sette pris på! Er det ikke flott med noe som er helt nytt og lettstelt? Og uten å måtte tenke på utvendig vedlikehold, plenklipping og snømåking. Det har du kanskje hatt nok av? Her har du og dine tid til andre aktiviteter. Lås døren og dra på tur. Nyt livet…

Hobbelstad & Rønning – når kvalitet betyr noe!

Hobbelstad & Rønning AS med kontor i Hokksund, er et lokalt entreprenør- og eiendomsselskap med historie helt fra 1947. Etter at Øvre Eiker Rådhus sto ferdig tidlig på 1970-tallet, har selskapet bygget en rekke bolig,- industri,- og næringsbygg for både private og offentlige kunder. Blant disse kan nevnes Hokksund barneskole, Vestfossen skole- og flerbrukshall, Kabelfabrikken, OSO, Holmen Hellefoss, Elram, Motorpart, Televerksbygget, Coop-bygget i Vestfossen, Evjeløkka bofelleskap, Furumo Svømmehall, Modum Bad, Eker Cement med 48 leiligheter og 13 eneboliger, og nå senest i 2016, nytt SFO-bygg for Øvre Eiker kommune i Ormåsen. I tillegg er prosjektet Ingeborgs Have I i sentrum av Hokksund ferdigstilt og klart for salg, med 14 leiligheter i ulike størrelser fordelt på 5 etasjer.

Hobbelstad & Rønning AS er rotfestet i Øvre Eiker. Med sin historie, i kombinasjon med solid økonomi og eierskap til sentrale tomter, har selskapet gjennomført flere større prosjekter i egenregi, og er eier av flere næringseiendommer for utleie i Hokksund som bl.a. Tinghuset, Skatteetat-bygget, Torvbygget vis a vis Rådhuset, Televerksbygget, Bruhjørnet kontor- og forretningsbygg m.m. samt eier et betydelig antall leiligheter for utleie. Selskapets entreprenørvirksomhet består av, i tillegg til ledelsen, ca. 20 fagarbeidere med god og bred håndverksmessig bakgrunn innen tømring, armering/betong, muring m.m. Selskapet har i tillegg et nært samarbeid med lokale virksomheter innen øvrige tekniske fag. Dyktige og stabile medarbeidere bidrar sterkt til at viktige tradisjoner ivaretas og at det kontinuerlig og aktivt jobbes med å kunne gi kundene et optimalt bygg.

Med prosjektet Ingeborgs Have 1 har vi startet vår ambisjon om å bidra til å utvikle Hokksund sentrum til et urbant bymiljø med et bredt tilbud av moderne og funksjonelle leiligheter. Det støtter opp om det gode utvalget av virksomheter innenfor tjenestenæringer, handel, cafeer og kultur som finnes i sentrum ved at flere og flere benytter seg av de lokale tilbudene. Hobbelstad & Rønning AS er svært stolt av å kunne presentere dette flotte prosjektet som er trinn 1 av i alt 3 planlagte trinn av Ingeborgs Have, der trinn 2 igangsettes fortløpende. Ingeborgs Haves beliggenhet midt i sentrum håper vi vil oppleves som en hyggelig boform for beboerne. Her har du kun få meter til alle tilbud, inkludert kollektivknutepunkt, men samtidig tilbaketrukket inn i Tangengata og vekk fra trafikkstøy.
Vi ønsker alle hjertelig velkommen som beboer i Ingeborgs Have!

GALLERI

Klikk for større bilde