PROSJEKTET

Velkommen til Ingeborgs Have II. Et nytt, moderne boligprosjekt med fantastiske kvaliteter. Tilbaketrukket i Hokksund sentrum, med alle fasiliteter rett utenfor. Ingeborgs Have II består av 3 like leilighetsbygg på 4 etasjer, og med 16 leiligheter i hvert.

Flott repotasje fra Ingeborgs Have II  i Byggeindustrien denne uka. Les den her:
https://www.bygg.no/article/1402238?image=dp-image130223-1402240

 

Landlig – og midt i byen

Beliggenheten, mellom Stasjonsgata og Drammenselva, er bare en av kvalitetene i Ingeborgs Have II. Her bor du tilbaketrukket og rolig med fine turmuligheter langs elva, og samtidig midt i byen med kaféer, restauranter og alle shopping og servicetilbud. Innenfor 5 min. gange når du tog, buss, bank, apotek, vinmonopol, offentlige kontorer, barnehager og skoler.

Hokksund er en trivelig småby med ca. 8000 innbyggere, og et naturlig kommunesenter i Øvre Eiker kommune. Stasjonsgata er et sentrum i Hokksund, med hyggelig handel, små kaféer, bank, post og apotek. Her kan du rusle til bakeren for ferske rundstykker til frokost.

Fra Ingeborgs Have II er du nær buss og tog med mange avganger. Med tog er det ca. et kvarter til Drammen og drøye tre kvarter til Oslo. Kongsberg når du på under en halv time. Hokksund har også et godt kulturtilbud, med en rekke lag og foreninger og aktiviteter for alle aldre.

 

Et prosjekt for deg

Ingeborgs Have er et prosjekt med helt egne kvaliteter. Det er lov å la seg begeistre! Byggetrinn 2 av Ingeborgs Have består av 3 like leilighetsbygg over fire etasjer, med 16 leiligheter i hvert bygg. Til sammen 48 leiligheter og ett felles garasjeanlegg under alle byggene. Hvert bygg har sin egen heis som går direkte fra hver etasje til garasjeanlegget. Bygningene særpreges av flott arkitektur og gode løsninger. Fasader i hvit puss, mørkbeiset trepanel og terrasserekkverk i glass og aluminium. Solid bygget med bærekonstruksjon i betong og stål. Etasjeskillere i betong med lydgulvløsning gir god lydisolering. Du finner en leilighet på hvert hjørne av byggene. Alle med romslige terrasser og gode planløsninger.

 

Kvaliteter som gir deg en triveligere hverdag

I Ingeborgs Have II opplever du flott arkitektur, gode løsninger og kvalitet – hver dag! Ting som gjør din hverdag både enklere og hyggeligere.De 48 moderne leilighetene har svært gode og gjennomtenkte planløsninger. Store vindusflater og ekstra stor takhøyde gir deg en lys og luftig leilighet. Her er det valgt materialer av høy kvalitet. Lys eikeparkett i stue, kjøkken og soverom. Kvalitetskjøkken fra Norema med takhøye skap. Store eksklusive fliser på gulv og vegger på bad. Leilighetene har energivennlig og rimelig oppvarming med vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon i hver leilighet. Heis til hver etasje. Parkering i p-kjeller med enkel adkomst. Varmekabel i nedkjøring.
Til hver leilighet følger romslige sportsboder i kjeller. Bredbånd-/fiberløsning og porttelefon med video og automatisk døråpner til hver leilighet. Bygget har fulldekkende brannvarslingsanlegg og er fullsprinklet. Her er det meste gjort klart for at du og dine skal ha en trygg og enkel hverdag med noen ekstra kvaliteter du vil sette pris på.
Er det ikke flott med noe som er helt nytt og lettstelt? Og uten å måtte tenke på utvendig vedlikehold, plenklipping og snømåking. Her har du og dine tid til andre aktiviteter. Lås døren og dra på tur. Nyt livet…

Velg mellom 3 ulike interiørstiler

Ingeborgs Have trinn II tilbyr tre ulike interiørstiler. Vår interiørkonsulent Merete Anderssen i Deko Interiør AS har satt sammen materialer, strukturer og farger som skaper helhetlige og spennende interiørløsninger. Her kan du se eksempler og velge din stil. Alle stilene har et moderne preg med flotte materialvalg og god harmoni. Samtidig får du praktiske og vedlikeholdsvennlige løsninger. Alle interiørstilene får du levert som standard leveranse i Ingeborgs Have II. Helt uten tillegg i pris. Ønsker du endringer utover dette kan du finne alternativer som tilvalg eller gjøre en privat avtale med vår interiørkonsulent. Hva er din stil?

KLASSISK HVIT
Tidløs stil med lyse vegger og klassisk hvitt kjøkken med enkel profil kombineres med lys parkett, type Eik Vanilla. Fliser mellom benk og overskap på kjøkken. Badet har lekre fliser i sandbeige fargetone og hvit innredning. Klassisk hvit leveres som standard iht. leveransebeskrivelse.

 

LUN TREND

Her benyttes lune gråbeige fargetoner på veggene i kombinasjon med trendy hvit baderoms- og kjøkkeninnredning. Fliser mellom benk og overskap på kjøkken. Tøff benkeplate i betonglook. Flisene på badet har også betonglook og gjentar de samme lune fargene som veggene i leiligheten. Lekkert å understreke stilen med moderne interiør og detaljer i sort.

GRÅ HARMONI

Lyse vegger med grå kontrastvegg i stue og soverom kombineres med stilfullt grått kjøkken med veggplater mellom kjøkkenbenk og overskap i sementlook. Badet har grå fliser på vegg og gulv som understreker de harmoniske grå tonene i leiligheten. Her kan du innrede lyst og moderne eller i klassiske dype farger.

Trykk på bildene for å se de forskjellige stilvariantene.

 

Noen ord fra arkitekten

Boligområdet ligger attraktivt til i sentrum av Hokksund med gode solforhold og hyggelig bomiljø.
Rolig beliggenhet midt inne i kvartalet og umiddelbar nærhet til bysentrum gjør at Ingeborgs Have II vil bli et flott sted å bo for mennesker med ulike behov.
Bebyggelsen er utformet i tre punkthus med 16 boenheter i hvert, og et felles uteareal som blir til en stille utesone i komplekset. Hele boliganlegget er løftet noe fra opprinnelig terrengnivå rundt. Denne løsning bidrar til å skjerme uterommet mellom bygningsvolumer og redusere innsyn fra forbipassende, og skaper et godt og trygt uteareal for beboere.
Vårt mål i designprosessen var å skape moderne og funksjonelle leiligheter av god kvalitet. Ved oppdeling i flere bygningsvolumer oppnådde vi at disse leilighetene ble romslige, gjennomlyste med meget innholdsrike planløsninger. Alle leilighetene får også solrike og godt møbelbare terrasser som er trukket noe inn fra fasadeliv for å gi en mer intim følelse på private uteplasser.
Leilighetene i hvert bygg er organisert rundt et trapperom med heis som leder rett ned i felles parkeringsanlegg under bakkeplan. Der finnes det også romslige sportsboder til boenhetene, samt store sykkelrom.
Utforming av bebyggelse har hatt høy oppmerksomhet på å skape et elegant og urbant byhus med lyst og vennlig uttrykk. Vår intensjon med estetisk utforming av Ingerborgs Have II er at komplekset skal stå i godt samspill med omgivelsene, og være et ledd i byutvikling av Hokksund sentrum.
Det er lagt vekt på lyse, pussede fasader i kombinasjon med kontrasterende mørkt treverk på tilbaketrukne vegger ved terrasser og i forbindelse med vinduer. Rekkverk utføres i farge-tonet glass for å gi mindre innsyn på balkonger. Store skyvedører i stue samt med øvrige vindusflater forsterker relasjonene mellom ute og inne.

Vi tror Ingeborgs have II vil bli et trivelig sted å bo i og skal bidra til å skape god livskvalitet.
 

Carl E. Utengen
Arkitektgruppen Drammen

 

Hobbelstad & Rønning – når kvalitet betyr noe!

Hobbelstad & Rønning AS med kontor i Hokksund, er et lokalt entreprenør- og eiendomsselskap med historie helt fra 1947. Etter at Øvre Eiker Rådhus sto ferdig tidlig på 1970-tallet, har selskapet bygget en rekke bolig,- industri,- og næringsbygg for både private og offentlige kunder. Blant disse kan nevnes Hokksund barneskole,
Vestfossen skole- og flerbrukshall, Kabelfabrikken, OSO, Holmen Hellefoss, Elram, Motorpart, Televerksbygget,
Coop-bygget i Vestfossen, Evjeløkka bofelleskap, Furumo Svømmehall, Modum Bad, Eker Cement med 48 leiligheter og 13 eneboliger, og nå senest i 2016, nytt SFO-bygg for Øvre Eiker kommune i Ormåsen. I tillegg er prosjektet
Ingeborgs Have I i sentrum av Hokksund ferdigstilt og de fleste av de 14 leiligheter i ulike størrelser fordelt på
5 etasjer er solgt.

Hobbelstad & Rønning AS er rotfestet i Øvre Eiker. Med sin historie, i kombinasjon med solid økonomi og eierskap til sentrale tomter, har selskapet gjennomført flere større prosjekter i egenregi, og er eier av flere næringseiendommer for utleie i Hokksund som bl.a. Tinghuset, Skatteetat-bygget, Torvbygget vis a vis Rådhuset, Televerksbygget, Bruhjørnet kontor- og forretningsbygg m.m. samt eier et betydelig antall leiligheter for utleie. Selskapets entreprenørvirksomhet består av, i tillegg til ledelsen, ca. 20 fagarbeidere med god og bred håndverksmessig bakgrunn innen tømring, armering/betong, muring m.m. Selskapet har i tillegg et nært samarbeid med lokale virksomheter innen øvrige tekniske fag. Dyktige og stabile medarbeidere bidrar sterkt til at viktige tradisjoner ivaretas og at det kontinuerlig og aktivt jobbes med å kunne gi kundene et optimalt bygg.

Med prosjektet Ingeborgs Have har vi startet vår ambisjon om å bidra til å utvikle Hokksund sentrum til et urbant bymiljø med et bredt tilbud av moderne og funksjonelle leiligheter. Dette støtter opp om det gode utvalget av virksomheter innenfor tjenestenæringer, handel, kafeer og kultur som finnes i sentrum. Hobbelstad & Rønning AS er svært stolt av å kunne presentere dette flotte prosjektet som er trinn 2 av i alt 3 planlagte trinn av Ingeborgs Have. Ingeborgs Haves beliggenhet midt i sentrum håper vi vil oppleves som en hyggelig boform for beboerne. Her har du kun få meter til alle tilbud, inkludert kollektivknutepunkt, men samtidig tilbaketrukket inn i Støagata og skjermet fra trafikkstøy.
 

Vi ønsker alle hjertelig velkommen som beboer i Ingeborgs Have!

Jorund E. Rønning Indrelid
Hobbelstad & Rønning

HER KAN DU LASTE NED

Eiendommen fra A-Å

Budsjett
Leveransebeskrivelse
Vedtekter
Budskjema

 

SAMLEDE VEDLEGG

 

GALLERI

Klikk for større bilde